Shows
Ziza Zokus show

Animatie
Ballonplooien
Kindergrime
Thuisanimatie
Karikaturiste

Info
Homepagina
Biografie
Contact
Clownziza.be
Biografie

Stephanie Coudeville groeide op te Westkerke waar ze van jongs af aan een actief lid was van de plaatselijke jeugdbeweging . Daar kon ze zich te volle uitleven en andere animeren. Het was dus maar een kleine stap en niet meer dan logisch dat ze later als leidster zelf de touwtjes in handen nam om  kinderen ditzelfde plezier te laten beleven.  Toen werd meteen duidelijk dat kinderen een prominente rol in haar leven zouden spelen.

Voor haar beroepskeuze ging ze verder op dit elan. Ze volgde de opleiding kleuteronderwijzeres en vervolgens deze van onderwijzeres. Uiteindelijk ging ze aan de slag als kleuterjuf. Maar dit was nog niet genoeg,  tijdens de vakanties werd ze begeleidster op het  creakamp van de creamadammen.

Tijdens een bezoek aan de bioscoop zag ze clown Tobi aan het werk.  Meteen werd ze getroffen door de blinkende ogen en het  bulderend gelach van het  jonge publiek. Daar besloot ze het reilen en zeilen van deze clown van dichtbij te gaan volgen. Ondertussen groeide langzamerhand haar eigen droom en onder het waakzame oog van clown Tobi werd clown Ziza geboren.

Door haar jarenlange ervaring met kinderen kan clown Ziza haar publiek bespelen als geen ander. Clown Ziza staat voor professionele kinderanimatie met geluidsinstallatie en decor aan huis, op feestjes en op openbare plaatsen.